Ervaringen van cliënten

 

Martina S

 

"Ik had graag geschreven:
De Oervrouw'


Anneke's helende ware stem, innig verbonden met de goddelijke energie, heeft mijn ziel wijd geopend!

Anneke is naar buiten toe al een krachtige, zeer liefdevolle vrouw met beide benen op de grond en een alert oog, van waaruit de spirituele wereld rechtstreeks tot mij spreekt.

Intens verbonden met de elementaire kracht, klinken helende klanken door Anneke's ware stem.

Ze stroomden warm en aangenaam door me heen en ik voelde een intieme, grenzeloze verbinding met alles. Een verbinding die zich zodanig in mij verankerde dat ik me er steeds weer helend bewust van ben.   

 

 

Deelneemster aan de True Voice opleiding:


Alleen woorden maar het geeft een idee:

 

Wild, vrij, verbrijzelend, oorspronkelijk, diepgaand
transformerend, authentiek, echt, levensveranderend, 
aangrijpend en ontroerend 
Vol ongebreideld leven, licht en liefde. 
Het bracht iets naar boven, het ging heel diep.

 

Het concert was erg mooi, een combinatie van jou/je zingen, je teksten. De manier waarop je het deed, je was erg open. Ook de manier waarop je het inleidde om ons te laten luisteren.


Je stem, je voelt dat daar iets gebeurt: een soort wervelwind die door je heen gaat en je weet niet wat er eigenlijk gebeurd is.


Het is geweldig. Je was waarachtig,  je liet jezelf zien en dat was prachtig die avond.

Je hebt nog steeds iets rauws over je, zo ongepolijst, met een grote diepte. 
Oergeweld.


Het is niet zacht, niet mooi, niet zoet. Het is ontketenend, heeft iets wilds, vulkanisch.
Roerend, vrij, primordiaal.
In verbinding met de elementen.

 

 

Een cliënte waarmee ik ca. 1 ½ uur gewerkt heb:

 

Mijn verslag:
Ik had de kans om deze zomer een één-op-één sessie met Anneke mee te maken en ik ben haar daar zo dankbaar voor. Anneke's stem en klanken raakten mijn ziel en hart en deden me diep verborgen emoties voelen. Met haar krachtige wezen hield Anneke de ruimte vast, zodat ik beschermd en vastgehouden werd, me kon openen en al deze gevoelens kon toelaten. Het voelde heel bevrijdend - eindelijk kon ik me laten gaan, me laten vallen en me laten dragen. 
Anneke is daarin aanwezig en heel duidelijk. Ze doet geen loze beloftes, maar laat concrete manieren en mogelijkheden zien om met de problemen achter de gevoelens om te gaan.
Deze ervaring heeft mijn kijk op mezelf en mijn leven volledig veranderd. Ik kan bijdragen aan mijn eigen genezing, beslissingen nemen, voor mezelf zorgen of hulp vragen.
Dank je wel Anneke - voor je wezen, je werk en je helende lied, uit de grond van mijn hart.
Sandra M.

 

 

 

 

Angela:

 

"Lieve Anneke, je hebt mijn moeder geholpen op haar laatste reis. Je nam haar onbewuste angst uit haar kindertijd weg, die haar zo vaak kwelde in haar dromen en in haar laatste uren. Nu hoeft ze dat niet meer mee te nemen naar een volgend leven, want het is opgelost. Waar ze nu is, is ze vol vreugde. Ze is eindelijk, eindelijk echt goed. Ik ben je daar zo dankbaar voor ❤️."

 

 

"Anneke
men moet jou ervaren, je beleven
het gaat de taal te boven.

 

 

"Als Anneke voor mij zingt, raakt ze altijd precies de juiste toon. 
En die tonen zijn altijd uniek en precies voor dat moment. 
Als ze teder zingt, smelt ik weg en laat ik me meevoeren door de tonen. Als ze krachtig zingt, besef ik: ja, dat klopt, ik heb zoveel kracht vandaag, ik besefte het alleen niet. En ik voel mijn kracht in mij opkomen. 
Als ze speels zingt, maakt ze het kind in mij wakker. Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit een enorm, oneindig repertoire waaruit zij put.

 

Met haar tonen geeft ze me precies wat ik op dat moment nodig heb en brengt zo facetten van mij naar boven die ik bij mezelf niet heb gezien en die mij onbekend zijn. Haar zang maakt me compleet en heelt me.

 

Ik heb een chronische, zeer pijnlijke aandoening (endometriose).  
Anneke zingt nu al meer dan een maand 1-2 keer per week 5-10 minuten voor mij, soms live, soms via Zoom. 
Mijn pijn is kolossaal verbeterd (sinds 2 dagen helemaal geen pijn meer). Ik neem nog maar een fractie van de pijnstillers die ik vroeger gebruikte (en op sommige dagen helemaal niets).


Ik heb meer energie en ben fitter. Emotioneel ben ik veel evenwichtiger. Mijn gewoonten zijn natuurlijk en geleidelijk veranderd: Ik eet gezonder zonder het gevoel te hebben dat ik iets moet opgeven. Ik beweeg meer en begin de dag vol vreugde. Ik kies activiteiten die me goed doen en me op alle niveaus verrijken.

 

Lieve Anneke, bedankt voor je inzet en bereidheid om met mij te werken.
Heel veel dank voor je hulp."

 

TL

 

Zingend vanuit de waarheid van mijn ziel, begeleid ik je een stuk op de weg naar je doel 

Astrid


Ik dank je vanuit mijn hart dat je in deze laatste jaren mijn innerlijke weg op een beslissende manier hebt mee gevormd. 
Twee keer heb je door je gave de mogelijkheid gegeven aan mijn wezen , mijn Zijn, dieper en dichter in mijn essentie door te dringen. 

Bingo. 

Wir benötigen Ihre Zustimmung zum Laden der Übersetzungen

Wir nutzen einen Drittanbieter-Service, um den Inhalt der Website zu übersetzen, der möglicherweise Daten über Ihre Aktivitäten sammelt. Bitte prüfen Sie die Details und akzeptieren Sie den Dienst, um die Übersetzungen zu sehen.