OVER MIJ

Het zingt in mij 

Door middel van mijn stem en mijn instrumenten breng ik sterk helende energie over met een zeer hoge frequentie. Daarbij stel ik mijn stem of instrument ter beschikking aan de geestelijke wereld om die klanken en daarmee trillingen te genereren, die op dat moment voor die persoon helend werken.

Spirit Sounds

Wat ik als kind van 5 jaar wilde, gebeurt nu door te zingen, te sounden, te spelen. 

Ik zing vanuit de waarheid van mijn ziel en begeleid ook anderen daar naar toe door ze te leren met hun eigen stem te werken. Werken op zielsniveau is werken vanuit een innerlijke stilte en een innerlijk horen, een herkennen van de waarheid. Het is een doen, een spreken, een handelen dat vanuit zichzelf ontstaat. Zo ontstaan ook mijn klanken. Ik doe niet iets. Het ontstaat, het gebeurt door mij heen.

Anneke Menger

Mijn naam is Antje Maria maar men noemt me Anneke.

 

Als meiske van 5 werd ik me ervan bewust dat er lijden bestond, lichamelijk, geestelijk, emotioneel. Daardoor ontstond in mij de wens op de één of andere manier dat lijden te verlichten.

 

Om daartoe in staat te zijn heb ik meerdere trainingen en opleidingen gevolgd waaronder de vijfjarige nederlands/duitse opleiding tot Integratief ademtherapeute en trainster.

 

Ik ben in Nederland geboren en getogen. Daar heb ik sinds 1988 privésessies, workshops, trainingen en behandelingen gegeven als integratief ademtherapeute en begeleidster voor bewustwordingsprocessen en als trainster en coach gewerkt in een, door mij en mijn man opgericht, nederlands–duits opleidingsinstituut voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Alhoewel ik al jong begon met pianospelen heb ik pas op latere leeftijd mijn diploma gehaald als docente kerkorgel aan het conservatorium in Alkmaar.

 

Ik ben getrouwd, moeder en oma. In 1999 zijn we verhuisd naar Zuid-Frankrijk, waar ik weer in mijn eigen praktijk werk.  Mijn manier van werken is veranderd en uitgebreid door dat ik nu voornamelijk werk met adem, klank- en stemhealing.

Mijn 'gereedschapskistje'

Transformatie
  • Integratieve ademtherapie, Voice Dialogue, Relatiewerk, Spirituele psychologie, Innerlijk kindwerk, Silva Mind Control, Reiki, Quantum Touch, Chakra reading en healing, The Work van Byron Katie.
  • True Voice Master 
  • Soul-Body Fusion
  • Quantum Excellence

Mijn gave als klank- en stemhealer met stem, piano, kerkorgel en klankschalen.

Last but not least

Mijn levenservaring, medegevoel en passie voor het leven.

Het leven kan zo mooi zijn, het gaat er alleen om het leven te leren leven en daarbij wil ik je behulpzaam zijn. Ik hou van het leven en ik hou van mensen. 

 

En één daarvan ben jij. 

 

Anneke

Wir benötigen Ihre Zustimmung zum Laden der Übersetzungen

Wir nutzen einen Drittanbieter-Service, um den Inhalt der Website zu übersetzen, der möglicherweise Daten über Ihre Aktivitäten sammelt. Bitte prüfen Sie die Details und akzeptieren Sie den Dienst, um die Übersetzungen zu sehen.