Privésessies

Individuele en persoonlijke begeleiding

De belangrijkste feiten

e kunt bij mij terecht voor een luisterend oor en  betrouwbare en professionele ondersteuning bij datgene waarvoor je komt. 

Hiervoor werken we samen, volledig afgestemd op jouw vragen en behoeften. 

 

Ik zie het als mijn taak je te begeleiden om samen oplossingen te vinden voor de problemen waarmee je worstelt, zodat jij zelf de regie over je leven in handen kunt nemen zoals jij dat wilt.

 

Spirit Sounds Transformation SST

Vanuit en met de beste en belangrijkste elementen van mijn professionele ervaring en opleiding heb ik mijn eigen

werkwijze ontwikkeld. Spirit Sounds transformator (SST) is een combinatie van stem- en klankwerk met andere bewustwordings- en transformatietechnieken. De voorwaarde voor succes in je proces is dat je in staat en bereid bent,  verantwoordelijkheid voor je leren en je leven te nemen. 

Een afspraak met mij omvat een oriënterend gesprek, advies en aanvraag.

 

In de eerste afspraak maak je kennis met mijn werk en kunnen we besluiten of we verder willen samenwerken.
De afspraken worden online gemaakt via video of per WhatsApp/Zoom, of bij mij op locatie. 

De toepassingen werken ook zonder direct contact en de afstand heeft geen invloed op het effect van de energie.
 

Afspraken die niet minimaal 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden in rekening gebracht.

Kort informatiegesprek 

Meld je nu aan voor een gratis gesprek. Tijdens dat gesprek onderzoeken we of we op een basis van wederzijds vertrouwen kunnen en willen samenwerken.

Ik ondersteun je in je transformatieproces en reik je voor die tijd mijn hand.

Spirit Sounds Transformation

MIJN METHODE

Spirit Sounds Transformation (SST)

TRANSFORMATION

Vanuit en met de beste en belangrijkste elementen van mijn professionele ervaring en opleiding heb ik mijn eigen werkwijze ontwikkeld:

Spirit Sounds Transformation (SST) is een combinatie van stem- en klankwerk met andere bewustwordings- en transformatiemethoden. 

 

Spirit Sounds zijn specifieke geluiden en hun frequenties die vanuit de spirituele wereld worden gestuurd en worden uitgedrukt door mijn stem, mijn piano of mijn klankschalen.


Hierdoor kan innerlijke balans en harmonie met je eigen ziel ontstaan. Ze hebben een transformerend effect op wat er in jou vrij kan komen en kunnen diepe vreugde en vrede br.engen

 

Voor het grootst mogelijke succes raad ik minstens 4 - 5 sessies aan.

Spirit Sounds verhogen je vibraties en hebben een harmoniserende werking op lichaam, geest en ziel.


Ik werk intuïtief met de methoden die mij ter beschikking staan. Door mijn gave om levensenergie vanuit de spirituele wereld over te brengen op de aanwezige mensen, worden de zelfgenezende krachten geactiveerd en versterkt.

 

Je krijgt datgene, wat je ziel op dat moment wil.

True Voice®

Help jezelf met je eigen stem

Zing en los je blokkaden op

Veel mensen willen eigenlijk zingen, maar hebben hun hele leven gehoord:


“Je kunt niet zingen”, “Je stem is niet mooi”, enz. Maar het verlangen bleef.

In dit proces komt het moment waarop we plotseling de stem horen die we werkelijk zijn. De stem van onze ziel die zo lang verborgen is geweest. Verborgen achter wat we ons hele leven dachten dat onze normale stem was.


Het gaat hier om het transformatieproces in jezelf . Daarvoor is het niet nodig dat je mooi kunt zingen.

 

Omdat velen van ons als kind al geleerd hebben om stil te zijn, niet luid te zijn, we geleerd hebben dat we niet konden zingen, verstomden we onze stem en verstopten daarmee onszelf met onze persoonlijkheid, onze ervaringen, onze emoties , gevoelens en blokkades. Want aangezien onze stem een spiegel is van wat en wie we zijn, raakten we door onze stemmen te verhullen, het contact kwijt met wat en wie we werkelijk zijn en daarmee het contact met onze ziel.

 

Met True Voice keren we dat om
Door onze stem te gebruiken en die in al zijn facetten te leren accepteren, accepteren we onszelf. Waar onze stem niet stroomt, waar hij neuriet, hapert, niet open is, daar zitten onze wonden. Daar komen we in contact  met problemen die nog niet genezen zijn. Maar we kunnen het zelf transformeren door het toch te laten klinken waar onze stem niet vrij en open is - hoe lelijk we dat soms ook vinden, hoe we ons daar soms ook voor schamen.

 

Quantum Excellence

Verander je denken, verander je leven

Vrij worden

Aankomen bij jezelf

Is je leven zoals je wilt dat het is? Zo ja, gefeliciteerd, ga zo door. Dat zou betekenen dat uw denken en uw handelen succesvol zijn. Uitstekend. Ik ben echt blij voor je.


Of... niet helemaal of misschien helemaal niet?

 

Is er iets (of zelfs veel) dat je zou willen veranderen? Maar je weet niet hoe? Je hebt zoveel dingen geprobeerd, maar het heeft niet echt geholpen?

 

Nou, eigenlijk is het niet zo moeilijk. Integendeel, het kan zelfs gemakkelijk zijn. En ik ondersteun je graag.

 

Wat je gisteren, eergisteren en jaren geleden dacht, verschijnt vandaag als je realiteit in je leven. Of je het nu leuk vindt of niet, het is wetenschappelijk bewezen dat energie daar komt en vorm geeft aan wat je uitstraalt met je gedachten.

Met de 60.000 - 70.000 gedachten die bewust en onbewust door je hoofd schieten, is het niet gek dat er ook veel rotzooi, negativiteit is. Gelukkig gebeurt dat niet allemaal. Alleen wat een sterke emotionele lading heeft en wat je vaak denkt (ik weet niet hoeveel keer per dag), ja, dat wordt uiteindelijk werkelijkheid. Dit betekent dat het niveau van je gedachten, of het nu negatief of positief is, het niveau van je leven bepaalt.

Door bewust je gedachten te kiezen en daarnaar te handelen, kun je je leven grotendeels zelf vormgeven. Want wat je vandaag en morgen en overmorgen etc. denkt, geeft vorm aan je leven in de toekomst.
U bepaalt hoe uw leven eruit ziet, i. H. Je bent geen slachtoffer van anderen of omstandigheden, maar je bent verantwoordelijk omdat je de baas bent, de schepper.

Kijken waar je je verantwoordelijkheid en daarmee je kracht hebt opgegeven en hoe je die vanaf nu weer terug kunt pakken, dat helpt.

 

Daarmee bedoel ik

dat je de antwoorden in jezelf kunt vinden (met een beetje hulp in het begin).
dat je erkent dat jij de kracht bent en de kracht hebt om dingen te veranderen.

Iemand anders kan het niet voor je doen, maar (en dit is het goede nieuws) je kunt het echt zelf doen.
 

Door vragen te stellen, je antwoorden te vinden en de uitkomst te verankeren door gerichte energetische oefeningen, kunnen gewenste veranderingen (vaak) snel en blijvend gerealiseerd worden.

Ik kan je ondersteunen totdat je het zelf kunt. Als je dit door onze samenwerking hebt geleerd, kun je het de rest van je leven zelf toepassen. En als je het vergeten bent, weet je me te bereiken.

 

 Proberen?

Prijs

100 - 150 € per sessie

Oase van rust

Tijd voor JOU

Echt tijd voor jezelf
met intensieve individuele begeleiding

in Zuidfrankrijk. Alleen voor JOU!

Hoe lang is het geleden dat je écht tijd en aandacht hebt genomen alleen voor jouzelf?


Hoe vaak heb je er stilletjes aan gedacht dat het heerlijk zou zijn eens een tijdje te ontsnappen aan die eeuwige drukte en stress, even weg te kunnen van alles wat je belast? 


Ergens naar toe waar je helemaal tot rust kunt komen, waar je antwoorden vindt op je vragen en de ondersteuning, die je in je dagelijkse leven soms mist?


Ergens heen waar stilte nog stilte is, waar je de vleugelslag van de vogels kunt horen, waar je 's avonds, twee stappen van je voordeur, de melkweg ziet oplichten en duizenden sterren ziet schitteren, afgetekend tegen het fluwelen donkerblauw-zwart van de nachtelijke hemel.


Zou je niet dolgraag een periode vrij nemen, tot rust komen, nieuwe energie tanken en je diepgaande ondersteuning in je eigen ontwikkelingsproces gunnen?


Dat alles biedt een één- of meerwekelijkse retreat met intensieve, individuele therapeutische begeleiding en/of energetische behandelingen. 

Een week of twee bij ons in Zuid-Frankrijk kan een grote steun voor je zijn:

  • Wanneer je in een veranderingsproces zit.
  • Als je op zoek bent naar duidelijkheid vanwege problemen in je leven.
  • Als je op zoek bent naar antwoorden op levensvragen.
  • Wanneer je last hebt van stress of frustratie.
  • Als je gemoedsrust en ondersteuning nodig heeft bij het omgaan met verliezen op welk gebied dan ook.
  • Of als je je gewoon afvraagt ​​hoe je verder wilt met je leven.

Gedurende deze tijd ben jij de belangrijkste persoon voor jezelf. Vijf dagen per week krijg je   één à twee keer per dag,  advies //behandelingen, aangepast aan je specifieke behoeften.


De rest van de tijd kun je genieten van de omgeving, de rust en stilte. Dit geeft je de mogelijkheid om de ervaringen die zijn opgedaan tijdens de consultaties en behandelingen te integreren.


Geef jezelf een groot cadeau, geef jezelf één of twee weken alle tijd en aandacht. 

 

Gebruik je stem en je adem om jezelf en je verlangens beter te leren kennen. Je gevoelens te uiten, anders omgaan met angst, uiten wie je bent. 

 

Leren je leven zo vorm te geven dat het goed voor je is en bij je past is ons doel.

Individueel

Verblijf

Reservering

  • Zelfstandig verblijf in een van onze twee vakantiehuizen op het terrein van Bergerie la Falaise in Zuid-Frankrijk.
  • De consultaties zijn niet medisch van aard en er wordt geen medische diagnose gesteld.
  • Informatie over de huisjes  www.Bergerie-la-falaise.net.

Uiteraard vindt er eerst een kennismakingsgesprek plaats via Whatsapp of Zoom zodat je kunt ontdekken of deze manier van werken je bevalt en of het tussen ons "klikt".


Kosten voor begeleiding  in overleg. 
 

Spirits Sounds voor groepen

 Het gebruik van stem en klank is een belangrijk deel van elke spirituele traditie op aarde; veel van de technieken waarvan nu wetenschappelijk bewezen wordt dat ze een helende werking hebben en het helingsproces versnellen, zowel lichamelijk als geestelijk, worden al duizenden jaren toegepast door sjamanen, genezers en medicijnmannen en -vrouwen van veel verschillende tradities. Deze technieken worden dan ook meer en meer toegepast als therapie of als ondersteuning bij therapie.

 

Klank is trilling die elke substantie doordringt, de kleinste deeltjes in beweging zet en zo in staat is onze “werkelijkheid” te herschikken. Ons lichaam, ons denken, onze gevoelens en emoties, onze omgeving en uiteindelijk ook onze wereld. Geluidstrillingen dringen door tot in botten en organen waardoor lichaamslagen bereikt kunnen worden waar men met manuele massage niet aan kan komen. Individuele groei, natuurlijk evenwicht en vrijheid ontstaan als je de helende kracht van het geluid herkent en gebruikt.

 

Het zijn geen concerten. Ik ben geen zangeres maar stemhealer.

 

 D.w.z. dat ik de gave heb d.m.v. mijn stem en evt. instrument de levensenergie vanuit de geestelijke wereld om deze te heroriënteren naar de aanwezige personen. Hierdoor wordt de zelfgenezende kracht van de deelnemers geactiveerd en versterkt. Ik zing in verbinding met mijn spirits. Daardoor is de energie, die door mijn stem tot uitdrukking gebracht wordt, veel sterker als mogelijk zou zijn met alleen mijn menselijke stem. Daarbij werken de klanken aan het verstand voorbij precies daar waar ze moeten werken.

Wie ontvangt geeft. Wie geeft ontvangt   
Dat betekent dat onze klanken de wereld raken!

Energiebehandelingen ter ondersteuning van lichamelijke, geestelijke en emotionele transformatie.

Belangrijk

De toepassingen en consulten hebben geen medisch karakter en er wordt geen medische diagnose gesteld.

 

De toepassingen en consulten zijn geen vervanging voor het bezoek aan een arts, psychotherapeut of medische specialist , als je die vorm van hulp zoekt of nodig hebt.

Wir benötigen Ihre Zustimmung zum Laden der Übersetzungen

Wir nutzen einen Drittanbieter-Service, um den Inhalt der Website zu übersetzen, der möglicherweise Daten über Ihre Aktivitäten sammelt. Bitte prüfen Sie die Details und akzeptieren Sie den Dienst, um die Übersetzungen zu sehen.